گرنت سرمایه‌گذاری یا کمک هزینه تحقیق و توسعه - صندوق نوآوری و شکوفایی

بدینوسیله به اطلاع می‌رساند که صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به منظور حمایت از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه تهران خدمتی جدید با نام گرنت سرمایه‌گذاری یا کمک هزینه تحقیق و توسعه را ارائه می‌نماید. در این خدمت شرکتهای دانش بنیان برای انجام فعالیت‌های تحقیقاتی و به منظور تقویت بنیه توسعه فناوری شرکت‌، با اعلام نیاز فناورانه خود می‌توانند بخشی از هزینه‌های فعالیت‌های تحقیق و توسعه خود را بصورت کمک هزینه (بلاعوض) از طریق بهره‌مندی از این گرنت دریافت کنند. در این راستا تیم‌های پژوهشی دانشگاه که توانمندی حل مساله در آن حوزه تخصصی و نیاز فناورانه را دارند می‌توانند پس از ارزیابی صندوق نوآوری و شکوفایی از این حمایت بهره مند گردند. سقف کمک‌هزینه تحقیق و توسعه به ازای هر شرکت دانش‌بنیان، سالانه ۳۰۰ میلیون تومان است که به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت طرح پرداخت می‌شود.

به منظور تبیین دقیق خدمت جدید صندوق نوآوری و شکوفایی وبیناری با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در تاریخ ۲۱/‏۰۷/‏۱۳۹۹‬ از ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰ برگزار می‌گردد. مخاطبین رویداد (مدیران شرکتهای دانش بنیان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان) می‌توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی http://utstpark.ir/investment-services-inif / مراجعه فرمایند.

همچنین به پیوست پوستر وبینار تقدیم حضور می‌گردد.