طرح تخفیف برای دریافت خدمات آزمایشگاهی از طریق باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

به استحضار می‌رساند معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری برای دریافت خدمات آزمایشگاهی اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی سراسر کشور، دانشجویان دکتری و پژوهشگران پسا‌دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی، شرکت‌های دانش بنیان و صنایع کشور و سایر پژوهشگران از طریق باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، حمایتی در نظر گرفته است که به شرح ذیل می‌باشد. خواهشمند است دستور فرمائید جهت بهره برداری اعضای محترم هیأت علمی و پژوهشگران گرامی آن واحد، اطلاع رسانی لازم در این زمینه مبذول گردد. با تشکر

ضمناً برای دریافت اطلاعات بیشتر به آدرس سایت https://labsnet.ir مراجعه و یا با دبیرخانه شبکه آزمایشگاهی به شماره تلفن ۳ - ۳۴۵۱ ۶۳۱۰ ۰۲۱ تماس حاصل نمایند.

طرح‌های اعتباری فعال در باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی:

• جدید / طرح تخفیف به مناسبت روز دانشجو و هفته پژوهش ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان سراسر کشور (۵ میلیون ریال اعتبار، ۹۰ درصد تخفیف)
  • طرح تخفیف ویژه اعضای هیئت علمی سراسر کشور (۴۰ میلیون ریال اعتبار، ۵۰ درصد تخفیف)
  • طرح تخفیف ویژه اعضای هیئت علمی جدید / اعضای هیئت علمی که به تازگی عضو باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی شده‌اند. (۵ میلیون ریال اعتبار، ۱۰۰ درصد تخفیف)
  • جدید / طرح تخفیف ویژه اعضای هیئت علمی جوان / تمامی اعضای هیئت علمی که کمتر از ۵ سال از تاریخ شروع فعالیت آنها به عنوان هیئت علمی گذشته است. (۶۰ میلیون ریال اعتبار، ۷۵ درصد تخفیف)
  • طرح تخفیف ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (۳۰ میلیون ریال اعتبار، ۴۰ درصد تخفیف)
  • طرح تخفیف ویژه دانشجویان کارشناسی (۵ میلیون ریال اعتبار، ۴۰ درصد تخفیف)
  • طرح تخفیف ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق (۴۰ میلیون ریال اعتبار، ۵۰ درصد تخفیف)