دعوتنامه چهارمین دوره مسابقه سخنرانی‌های ترویجی UT-TED

یکی از برنامه‌های مهم دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران در حوزه ترویج علم و فناوری «چهارمین دوره مسابقه سخنرانی‌های ترویجی UT-TED» می‌باشد که به همت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران در روزهای دوشنبه ۲۰ و سه‌شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این رویداد، فراهم آوردن بستری برای طرح و تبادل پیشنهادهای علمی و انگیزشی از سوی آنانی که تشنه کنجکاوی و آشنایی با ایده‌هایی هستند که قادرند نگرش فردی، زندگی اجتماعی و در نهایت جهان را تغییر دهند.

از جنابعالی / ‏سر کار عالی دعوت می‌شود تا با حضور در این رویداد، موجبات دلگرمی و ایجاد انگیزه هر چه بیشتر در دانشجویان را فراهم سازید.

لازم به ذکر است در این دوره از مسابقات، سخنرانانی از ۲۳ دانشگاه کشور از جمله تهران، امیرکبیر، صنعتی شریف، خواجه نصیرالدین طوسی، علامه طباطبایی، تربیت مدرس، فردوسی مشهد و الزهرا به رقابت خواهند پرداخت.

برنامه زمان‌بندی مرحله نهایی و موضوع سخنرانی‌ها را می‌توانید از اینجا ملاحظه فرمائید.

زمان: ۲۰ و ۲۱ آبان

مکان: باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران

در ضمن آئین اختتامیه این دوره از مسابقات همزمان با آئین اختتامیه دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران در روز چهارشنبه ۲۲ آبان، ساعت ۱۵-۱۷ در محل باشگاه دانشجویان برگزار خواهد شد.