در خصوص معرفی و ارجاع دانشجویان دارای مشکلات هیجانی و رفتاری

نظر به ضرورت توجه و رسیدگی به مشکلات اجتماعی و روانشناختی دانشجویان، خواهشمند است در صورت امکان ترتیبی اتخاذ گردد تا اعضای محترم هیأت علمی، مسئولین، کارشناسان آموزشی و دانشجویی آن پردیس / ‏‬دانشکده در صورت مشاهده نشانه‌های رفتاری، هیجانی و شناختی دانشجویان که در فهرست زیر به برخی از موارد مهم آن اشاره شده است، نسبت به شناسایی و ارجاع جهت دریافت خدمات روانشناختی و تحصیلی به کارشناسان مستقر در مرکز مشاوره و شعبات اقدام لازم بعمل آورند. بدیهی است فرآیند معرفی و ارجاع دانشجویان مذکور می‌بایستی کاملاً داوطلبانه، محرمانه و با رعایت حریم شخصی دانشجو صورت پذیرد.

برخی علائم و نشانه‌های مشکلات هیجانی و رفتاری

1. افت شدید عملکرد تحصیلی، غیبت‌های مکرر در کلاس‌های درس
  2. عدم مشارکت در فعالیت‌های درسی و گروهی
  3. افت شدید تمرکز و حافظه
  4. آشفتگی، بی‌قراری، اضطراب و نگرانی بیش از حد
  5. انزوا، گوشه‌گیری، غمگینی، ناامیدی
  6. عدم توجه به ظاهر و بهداشت فردی
  7. کاهش وزن محسوس، خواب آلودگی و به خواب رفتن در کلاس
  8. رفتارهای عجیب و غیرمتعارف
  9. بی‌حوصلگی و افزایش پرخاشگری رفتاری و کلامی
  10. تجربه اخیر استرس عمده (فوت و از دست دادن بستگان و دوستان، شکست تحصیلی، عاطفی، بحران خانوادگی)

به پیوست کتابچه آشنایی با مشکلات هیجانی، رفتاری دانشجویان و همچنین نام و شماره تماس کارشناسان دفاتر مشاوره و ارتقا تحصیلی تقدیم حضور می‌گردد.

دفاتر مشاوره و ارتقا تحصیلی

راهنمای کمک به دانشجویان دارای مشکلات عاطفی - رفتاری