برگزاری " همایش کارآموزی " مورخ 96/3/3

به استحضار می‌رساند این معاونت به منظور استفاده بهینه دانشجویان عزیز از دوره کارآموزی تصمیم گرفته است نکات ضروری در این زمینه را قبل از شروع کارآموزی در طی یک جلسه حضوری به دانشجویان عزیز ارائه نماید. بدین منظور این معاونت با همکاری کانون فارغ التحصیلان دانشکده فنی اقدام به برگزاری" همایش کارآموزی" در روز چهارشنبه مورخ ۰۳/‏۰۳/‏۹۶‬ از ساعت ۹ الی ۱۲ در محل آمفی تاتر ساختمان جدید دانشکده مهندسی مکانیک پردیس ۲ نموده است. در این جلسه، برخی نمایندگان صنایع کلیدی کشور حضور خواهند داشت و امکان جذب دانشجو در این جلسه توسط شرکتهای مزبور وجود دارد. با توجه به اهمیت کارآموزی در شکل دهی شخصیت مهندسی دانشجویان و آشنایی آنان با محیط‌های صنعتی (که می‌تواند در انتخاب تز کارشناسی ایشان و اشتغال نیز تا حد زیادی مؤثر واقع شود)، خواهشمند است ترتیبی اتخاذ فرمایند تا شاهد حضور گسترده دانشجویان متقاضی کارآموزی در این همایش باشیم.