برگزاری مراسم 16 آذر در دانشکده فنی کاسپین

مراسم بزرگداشت روز دانشجو و گرامیداشت یاد شهدای ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ دانشکده فنی در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی کاسپین برگزار شد.
در این مراسم که روز شنبه ۱۷ آذرماه با حضور مسئولین دانشکده و شهرستان برگزار شد آقای دکتر سید حامد موسوی معاون اجرایی دانشکده با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی سال ۱۳۳۲ و تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان گفت: این سه دانشجو با نثار خون خود و دفاع از اعتقادشان، استکبار ستیزی و پاسداشت از ارزشها را جاودانه کردند. حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عبداللهی امام جمعه شهرستان رضوانشهر نیز در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو، دانشجویان را یکی از ارکان مهم جامعه دانسته و برای ایشان توفیق روز افزون را خواستار شدند.

روابط عمومی دانشکده فنی کاسپین