آموزش استفاده از سامانه ایلرن (Elearn) جهت ورود به کلاسهای مجازی درس

دانشجویان گرامی برای استفاده و ورود به کلاس مجازی صرفاً باید از نرم افزار ورود به کلاس آنلاین، موجود در صفحه نرم افزارهای مورد نیاز استفاده فرمائید. برای این کار کافی است نرم افزار مستقل Adobe Connect را در صفحه نرم افزارهای مورد نیاز دانلود کنید و آن را یک بار بر روی سیستم خود اجرا نمائید.

ابتدا در صفحه https://utec.ut.ac.ir/web/utec/101 نرم افزار های مورد نیاز از جمله "ادوبی کانکت" را دانلود کنید و پس از نصب شما هیچ کاری با این اپ نخواهید داشت ولازم نیست لینک های کلاس‌ها را در آن بارگزاری کنید!

نکته: اگر در مرورگر خود فلش‌پلیر فعال دارید آن را هم غیر فعال کنید که حتماً کلاس مجازی در برنامه Adobe Connect و نه در مرورگر باز شود.

سپس به لینک زیر مراجعه کنید و از منوی میز کار، کلاسی که در حال برگزاری است را انتخاب کنید و از طریق ادوبی کانکت این کلاس برای شما اجرا خواهد شد.

ممکن است همچنان برای عده ای کلاس ها قابل مشاهده نباشد که رفع خواهد شد و جای نگرانی نیست.

در لینک زیر تمام آنچه که ورودی ها باید بدانند گردآوری شده است.

برنامه کلاسی خود را از سامانه گلستان و یا سامانه ایلرن می‌توانید مشاهده کنید.
دانشجویان محترم جهت دیدن واحدهای خود و برنامه هفتگی از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر وارد سایت دانشگاه تهران و سامانه جامع دانشجویان گردند و شناسه یکتا و رمز عبور خود را وارد نمایند و در قسمت گزارش عدد 423 را تایپ و برنامه هفتگی را مشاهده نمایند.

ضمنا با توجه به عدم اتمام ثبت نام برخی از دانشجویان کلاسها در سامانه elearn.ut.ac.ir از تاریخ 99/08/18 قابل مشاهده است.

انتخاب واحد ترم اول توسط دانشکده ها انجام خواهد شد.