اطلاع رسانی فراخوان اولین دوره بورسیه کارشناسی ارشد بنیاد حامیان دانشگاه تهران

اطلاع رسانی فراخوان اولین دوره بورسیه کارشناسی ارشد بنیاد حامیان دانشگاه تهران از طریق سایت پردیس/دانشکده

با حمایت جدید خیرین نیک اندیش و با هدف حمایت از دانشجویان برتر کارشناسی ارشد دانشگاه تهران، در نظر است دوره اول بورسیه دانشجویان کارشناسی ارشد توسط بنیاد حامیان دانشگاه تهران اجرایی شود.

خواهشمند است نسبت به اطلاع رسانی در وب سایت آن پردیس / دانشکده (متن فراخوان و پوستر بورسیه مذکور به پیوست تقدیم می‌گردد) مساعدت و دستور اقدام لازم مبذول فرمائید.

" فراخوان ثبت نام اولین دوره بورسیه کارشناسی ارشد بنیاد حامیان دانشگاه تهران"
"با حمایت جدید خیرین نیک اندیش و با هدف حمایت از دانشجویان برتر کارشناسی ارشد، بنیاد حامیان دانشگاه تهران از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه جهت ثبت نام در اولین دوره بورسیه بنیاد دعوت بعمل می‌آورد.
دانشجویان می‌توانند از تاریخ ۹۷/۰۷/۲۲ الی ۹۷/۰۷/۲۹ با مراجعه به وب سایت رسمی بنیاد حامیان دانشگاه تهران به آدرس اینترنتی utf.ut.ac.ir با مطالعه شرایط ثبت نام و تکمیل نمودن فرم و دریافت کد پیگیری اقدام به ثبت نام و همچنین جهت اطلاع از اخبار بورسیه مذکور به کانال تلگرام و ایتا بنیاد حامیان دانشگاه تهران به آدرس hamiyanut@ مراجعه فرمایند.
لازم به ذکر است این بورسیه از نوع پرداخت جایزه تحصیلی به دانشجویان برگزیده علمی شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران، به مبلغ دو میلیون ریال در ماه و به مدت ۱۰ ماه در سال تحصیلی می‌باشد که با حمایت خیرین نیک اندیش توسط بنیاد حامیان دانشگاه تهران در اولین دوره به ۱۰۰ نفر اعطا می‌گردد."