اطلاع رسانی در خصوص ثبت نام بورس اراسموس پلاس

به استحضار می‌رساند که بورسیه‌های اراسموس پلاس در وبسایت دانشگاه تهران اطلاع رسانی شده و فراخوان‌های مختلف در حال پذیرش مقدماتی دانشجو می‌باشند.
دانشجویان متقاضی می‌توانند با مراجعه به این لینک ، مدارک خود را آپلود نمایند.
(جهت دسترسی و یا در صورت وجود اشکال، می‌توان از طریق: وبسایت دانشگاه تهران، کلیک روی آیتم "دانشجویان" (نوار بالای صفحه وبسایت)، کلیک روی "بورسیه‌های کوتاه مدت بین المللی"، کلیک روی "اراسموس پلاس"، کلیک روی کلمه "اینجا" در قسمت "شرایط عمومی" اقدام نمود).
لازم به ذکر است که فرصت ارائه درخواست فقط برای برخی از دانشگاه‌ها باز است. لطف مدارک برای دانشگاه‌هایی که فرصت فراخوان آنها به پایان رسیده است، آپلود نگردد.
ضمناً همکاران گرامی (اعضای هیأت علمی) که مایل به استفاده از برنامه تبادل استاد (Teaching) هستند، می‌توانند ضمن هماهنگی با معاونت بین الملل دانشگاه (به منظور آگاهی از ظرفیت‌های موجود)، با دانشگاه طرف قرارداد مذاکره و پس از حصول توافق، نسبت به انجام فرایند اداری مربوطه و سفر اقدام نمایند.