اطلاعیه شماره 1 در خصوص اسکان دانشجویان خوابگاهی

اطلاعیه شماره 1 در خصوص اسکان دانشجویان خوابگاهی در سال تحصیلی 99-98

ضمن عرض تبریک سال تحصیلی  99-98 به تمامی دانشجویان گرامی دانشکده فنی کاسپین بویژه دانشجویان جدید الورود (نودانشجویان) پذیرفته شده در این دانشکده، لازم است همه دانشجویان محترم به منظور سهولت در دریافت خوابگاه (در صورت واجد شرایط بودن) بر اساس مراتب مندرج در این اطلاعیه اقدام نمایند.
شایان ذکر است که ثبت نام الکترونیکی/حضوری (انتخاب واحد، دریافت کارت دانشجویی و ...) نودانشجویان تمامی مقاطع، صرفاً در تهران و بر اساس برنامه ای که از سوی معاونت آموزشی دانشگاه در وبسایت دانشگاه تهران به آدرس https://ut.ac.ir/fa اطلاع رسانی (شده) خواهد شد، صورت پذیرفته و این اطلاعیه صرفاً در خصوص ثبت نام و اسکان در خوابگاههای دانشکده فنی کاسپین صادر شده است.

1- تمامی دانشجویان (ورودی های 98 و ورودی های قدیم) صرفاً در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 28/6/98 و 29/6/98 از ساعت 8 لغایت 16 می توانند برای اسکان در خوابگاه، به آدرس گیلان-رضوانشهر-شهرک ولیعصر (عج) چوکا-دانشکده فنی کاسپین مراجعه نمایند.
توجه 1: در صورت اعلام برنامه زمان بندی ثبت نام الکترونیکی/حضوری دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی پس از تاریخ های 27 و 28 شهریور از سوی وبسایت دانشگاه تهران، نودانشجویان مقطع کارشناسی تمامی رشته ها همچنان می توانند در صورت تمایل در روزهای 28 و29 شهریور مطابق بند یک این اطلاعیه نسبت به حضور در دانشکده و دریافت خوابگاه اقدام نمایند؛ و یا از روز شنبه مورخ 30/6/98 به بعد نیز با حضور در دفتر "امور دانشجویی" دانشکده مراحل اداری اسکان در خوابگاهها را طی نمایند.
توجه 2: لازم است نودانشجویان برای ثبت نام خوابگاه 2 قطعه عکس جدید، کپی صفحه اول شناسنامه، کپی کارت ملی و کپی کارت دانشجویی را بهمراه داشته باشند.
توجه 3: در هیچ حالتی و به هیچوجه امکان پذیرش و اسکان هیچ دانشجویی (جدید و قدیم) قبل از تاریخ 28 شهریور میسر نبوده و لازم است تمامی دانشجویان گرامی (بویژه ورودی های قدیم) از مراجعه به خوابگاهها قبل از این تاریخ اجتناب نمایند.

2- به تمامی نودانشجویان مقطع کارشناسی و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد روزانه تمامی رشته ها، خوابگاه تعلق خواهد گرفت.

3- با توجه به کمبود امکانات خوابگاهی دانشجویان تمامی مقاطع ساکن شهرهای رشت، خمام، شفت، فومن، صومعه سرا، بندرانزلی و تالش بومی تلقی شده و به ایشان خوابگاه تعلق نخواهد گرفت .همچنین به دانشجویان ورودی 96 و ماقبل مقطع کارشناسی ارشد و دانشجویان ورودی 94 و ماقبل مقطع کارشناسی که سنواتی محسوب می شوند؛ با توجه به محدودیت های موجود خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

4- دانشجویان جدید الورود (مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد روزانه) در زمان ثبت نام حضوری در تهران،  در صورت ورود به سامانه "گلستان" به منظور پرداخت "ودیعه خوابگاه"، پس از فشردن دکمه "پرداختهای الکترونیکی ودیعه/هزینه رفاهی خوابگاه" در سامانه گلستان خود (مطابق شکل زیر)

تنها در صورتی که پس از هدایت به صفحه بانک، عبارت " پذیرنده : ودیعه دانشجویی امور خوابگاه های دانشکده فنی کاسپین" را رویت نمودند؛ باید نسبت به پرداخت الکترونیکی مبلغ "ودیعه خوابگاه" از طریق سامانه گلستان اقدام نمایند؛ در غیر اینصورت لازم است دانشجویان مبلغ ودیعه خوابگاه را صرفاً در روز حضور در امور دانشجویی دانشکده فنی کاسپین برای اخذ خوابگاه، مستقیماً پرداخت نمایند.
بدیهی است عدم توجه به نکته فوق و مسئولیت پرداخت اشتباه مبلغ ودیعه به سایر پذیرنده هایی که در سامانه گلستان ممکن است رویت شود، بر عهده دانشجو خواهد بود.

5- لازم است تمامی دانشجویان محترم لوازم شخصی مورد نیاز برای سکونت در خوابگاه از قبیل: تشک، بالش، ملحفه و... را به همراه داشته باشند.

لازم است دانشجویان گرامی ضمن مراجعه مستمر به وبگاه دانشکده و دنبال نمودن اطلاعیه های تکمیلی بعدی، در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، صرفاً در روزهای کاری هفته بین ساعتهای 9 لغایت 11 صبح با امور دانشجویی دانشکده به شماره 01344608208 جناب آقای شکوری مسئول محترم امور تغذیه و خوابگاهها تماس حاصل فرمایید.

امور دانشجویی دانشکده فنی کاسپین

پردیس دانشکده های فنی