اطلاعیه در خصوص عدم موافقت با تلاقی ساعت ارائه درس

اطلاعیه در خصوص عدم موافقت با تلاقی ساعت ارائه درس - پردیس دانشکده های فنی

بازگشت به نامه شماره ۶۵۸۲۹۶۲ به تاریخ ۱۶/‏۱۰/‏۱۳۹۷‬ مبنی بر سطح دسترسی مجدد همکاران محترم پردیس دانشکده های فنی به گزینه " تلاقی ساعت ارایه درس" به استحضار می رساند: مرسوم بودن ارائه مجوز اخذ همزمان دو درس به دانشجویان نیمسال آخر و دانشجویانی با شرایط خاص در آن پردیس و وجود یک عرف اشتباه و خلاف مقررات، توجیهی برای ادامه این روند در نیمسال‌های آتی نمی‌باشد. همواره نمونه‌هایی از این قبیل مشکلات آموزشی در سطح دانشگاه وجود دارد و قوانین و مقررات تنها مبنای ارایه دروس و اجرای برنامه‌های درسی نیمسال‌های تحصیلی است و لازم است در چارچوب این مقررات دانشجو خود را تطبیق دهد. اخذ همزمان دو درس خود اعتراف به این موضوع است که رعایت سقف غیبت‌های مجاز در کلاس‌های درسی چندان جدی نمی‌باشد و اگر پردیس / ‏‬ دانشکده‌ای متمایل باشد می‌تواند آن را نادیده بگیرد.

لذا با توجه به ضرورت تابعیت از قوانین و مقررات آموزشی و ابلاغ بخشنامه معاون محترم آموزشی دانشگاه در خصوص حذف گزینه تلاقی ساعت ارائه درس از سطح دسترسی کلیه کاربران سامانه جامع آموزش (نامه شماره ۶۴۵۷۶۷۴ به تاریخ ۱۹/‏۰۸/‏۱۳۹۷‬ امکان استفاده از این گزینه در سامانه جامع آموزش میسر نمی باشد. خواهشمند است دستور فرمایند این موضوع به نحو مقتضی به اطلاع کلیه اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان آن پردیس رسانده شود.