اطلاعیه دریافت کارت مجوز به جلسه اولین آزمون زبان انگلیسی عمومی ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی سال 1398

اطلاعیه
قابل توجه داوطلبان آزمون زبان انگلیسی عمومی ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی سال 1398
دانشگاه تهران

با سلام
با توجه به برگزاری اولین آزمون زبان انگلیسی عمومی در روز جمعه مورخ 1398/09/29 در محل دانشکده فنی کاسپین ، به اطلاع می رساند جهت دریافت مجوز ورود به جلسه آزمون یاد شده در روز جمعه مورخ 1398/09/29 ساعت 8 صبح به  محل کلاس شماره 5  (دانشکده فنی کاسپین)  مراجعه گردد . در ضمن امتحان در سالن سمعی بصری یک برگزار میشود و درب سالن راس ساعت 8:45 بسته خواهد شد و شروع امتحان ساعت 9 صبح خواهد بود.
با توجه به برگزاری امتحان بصورت چهار جوابی وتصحیح پاسخنامه ها به صورت کامپیوتری، همراه داشتن مداد مشکی نرم و پررنگ و پاک کن الزامیست.
لازم به ذکر است به همراه داشتن کارت دانشجویی جهت دریافت مجوز ورو د به جلسه آزمون الزامی می باشد.

خواهشمند است از به همراه آوردن تلفن همراه، تبلت و کیف دستی اکیداً خودداری فرمایید.

با سپاس
معاونت آموزشی  دانشگاه تهران