اطلاعیه حذف دروس واحدهای مغایر دانشجویان

پیرو اطلاعیه قبلی دانشکده مبنی بر الزام دانشجویان به اخذ دروس با کد مختص دانشکده (مندرج در برنامه درسی)، بدین وسیله به اطلاع می‌رساند تمامی دروس اخذ شده در کلیه مقاطع تحصیلی در دانشکده فنی کاسپین بررسی شده و واحدهای مغایر با کدهای اعلام شده (به غیر از دروس عمومی) از مجموع واحدهای این دانشجویان حذف گردید.

متن اطلاعیه ثبت نام به این شرح بوده است:

بدین وسیله به اطلاع می‌رساند دانشجویان محترم دانشکده فنی کاسپین ملزم به اخذ دروس با کد مختص دانشکده در برنامه درسی اعلام شده می‌باشند. بدیهی است عواقب هرگونه اشتباه و سهل انگاری در انتخاب کد دروس بر عهده دانشجو بوده و در صورت اخذ دروس با کدهای متفرقه، این دروس در تطبیق واحد نهایی جهت فارغ‌التحصیلی لحاظ نخواهند شد و دانشجو موظف به گذراندن دوباره این دروس خواهد بود. بنابراین خواهشمند است در انتخاب کدهای دروس خود در بازه ثبت نام و حذف و اضافه، دقت نظر لازم را داشته باشید. برنامه درسی تمام گروه‌ها به تفکیک رشته‌ها به صورت فایل‌های پی دی اف ضمیمه شده است.