اطلاعیه ثبت نام و برنامه درسی نیمسال اول - 1402-1401 کارشناسی کارشناسی ارشد(21 شهریور)

بدین وسیله به اطلاع می‌رساند دانشجویان محترم دانشکده فنی کاسپین ملزم به اخذ دروس با کد مختص دانشکده در برنامه درسی اعلام شده می‌باشند. بدیهی است عواقب هرگونه اشتباه و سهل انگاری در انتخاب کد دروس بر عهده دانشجو بوده و در صورت اخذ دروس با کدهای متفرقه، این دروس در تطبیق واحد نهایی جهت فارغ‌التحصیلی لحاظ نخواهند شد و دانشجو موظف به گذراندن دوباره این دروس خواهد بود. بنابراین خواهشمند است در انتخاب کدهای دروس خود در بازه ثبت نام و حذف و اضافه، دقت نظر لازم را داشته باشید. برنامه درسی تمام گروه‌ها به تفکیک رشته‌ها به صورت فایل‌های پی دی اف ضمیمه شده است.

اصلاحیه برنامه درسی کارشناسی ارشد رشته پلیمر