اسکان دانشجویان متقاضی حضور در دانشگاه در سال تحصیلی جدید(نامه شماره 7650338 مورخ 24/6/99 معاون محترم دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی)

ضمن عرض تبریک سال تحصیلی جدید خدمت همکاران محترم؛ همانگونه که مستحضرید با توجه به تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا، تشکیل کلاس‌های درس در نیم سال پیش رو به صورت آموزش مجازی خواهد بود. چنانچه دانشجویان تحصیلات تکمیلی غیر بومی آن پردیس / ‏دانشکده‬ تقاضای حضور در دانشگاه را داشته باشند در صورت پذیرش مسئولیت حضور دانشجو توسط استاد راهنما و ریاست پردیس / ‏‬ دانشکده؛ می‌بایست مطابق روال فقط از طریق درگاه سامانه گلستان (بخش پیشخوان خدمت) فرایند ثبت نام را تکمیل و با تائید نهایی معاونت محترم آموزشی و مرکز بهداشت و درمان دانشگاه اجازه حضور در دانشگاه و خوابگاه دانشجویی را اخذ نمایند. لذا مستدعی است ابلاغ فرمائید تا کارشناسان محترم به نحو احسن دانشجویان متقاضی حضور در خوابگاه را راهنمایی فرمایند.